2012. május 23.

Fekete-fehér oválcic


Vezsuzsi oválcic fülbevalójának egyik felét fűztem meg, majdnem végig.
Mert így is brutális méretű.


Még nem tudom, nekiállok-e az inverzének, vagy lebontom/átalakítom medállá vagy karkötővé. Ilyen frizurával mondjuk el tudnám képzelni, akár úgy is, hogy csak az egyik fülben van fülbevaló.

Zsuzsi, köszönöm a mintát!

4 megjegyzés:

- írta... [Válasz erre...]

Milyen aranyos! A képen nem tűnik túl nagynak felvéve, de mondjuk az én véleményem nem nyom túl sokat a latba, mivel én nem hordok fülbevalót, így tapasztalataim sincsenek arról, mi számít nagynak/nehéznek. De el tudom képzelni viselve. Az inverze alatt egy ugyanilyet értesz, vagy egy olyat, amin fehér cica van fekete alapon?

Ilyen hajat egyébként nagyon nehéz lehet készíteni saját magunknak, én már a sima fishtaillel is úgy éreztem, hogy valami bonyolultat csináltam meg. Te komolyabbakat is szokták csinálni, vagy nálad is csak inspirációk a hajas videók? :)

Kemál Amál írta... [Válasz erre...]

@Dittygirl
Láttam már másokon olyan fülbevalót, ami a kulcscsontjáig lógott, de az vékonyabb volt (láncos-tollas). Ez nem ér a nyakamig, de nagyon széles.

Az inverze fehér cica fekete alappal.

Ezt a frizurát már kipróbáltam, csak még nem elég hosszú hozzá a hajam. De egy délelőttöt azért kibírt :). Az előző hosszú hajas korszakomban még nem tudtam magamnak befonni a hajam, anyu viszont jó dolgokat talált ki. Most valami miatt jobban megy. De néhány frizuránál én is csak ámulok.

Zsófi írta... [Válasz erre...]

Elsőre nekem egy kicsit szélesnek tűnik - mármint fülbevalóhoz mérten, de amúgy igazán jól néz ki, nagyon szépen megfűzted!

Kemál Amál írta... [Válasz erre...]

@Zsófi
Na igen, nekem is inkább a szélességével van gondom, nem a hosszával. Lehet, 15-ös kásából tényleg hordhatóbb méretű.