Mielőtt letöltesz

Nem vagyok régi motoros gyöngyös berkekben, de már több embernél olvastam a csalódottságról, amit  a minták letöltése vagy fűzés közbeni segítségnyújtás utáni meg nem köszönés okoz. Pedig nagyon egyszerű ez a szó, leírom nagyban is:

KÖSZÖNÖM

Készítettem egy letölthető ppt-t, amibe csak be kell írni a megfelelő adatokat, és már lehet is küldeni az illetőnek. 2 percnél többet biztos nem vesz igénybe. Ha már valaki szöszöl vele, érdemes a betűtípust átállítani Curlz MT-re, mert akkor így fog kinézni a lap.

Tőlem eddig háromszor kértek el mintát (nem tudom, google docs-ban hogy lehet beállítani, hogy bárki letölthessen egy adott dokumentumot, ne csak megnézhesse), ebből ketten megköszönték az után, hogy rákérdeztem, sikerült-e letölteniük, a harmadik még akkor sem. A mostani letölthető ppt-t úgy állítottam be, hogy bárki szerkesztheti, ezért még elkérni sem kell. Sőt megköszönni sem. Legalábbis nekem.

További letöltési/megköszönési statisztikával majd jelentkezem alkalomadtán :)

2 megjegyzés:

Dittygirl írta... [Válasz erre...]

Most nagyon elgondolkodtam, hogy én vagyok-e az az "egy" :( nem emlékszem, hogy akkor végül megköszöntem-e, de most mindenképp (újra vagy utólag): köszönöm! Az biztos, hogy a bogyófűzésnél nagy hasznát vettem :)

Kemál Amál írta... [Válasz erre...]

Nem, ezek mind ismeretlen emberek voltak, akiktől jött egy email: X.Y. szeretné, ha megosztanád vele az alábbi google doksit. Megosztottam, aztán se kép, se hang.