2011. július 15.

Ajándék gólyahoztáknak

A napom különösen jól alakult: ebéd után érkezett az sms, hogy Alina megszületett. Az anyukáját még a gimiből ismerem, Alinát pedig pocaklakó kora óta. Végre alkalmam nyílik rá, hogy valakit meglepjek 18-dik születésnapja alkalmából olyan újságokkal, amelyeket születése napján adtak ki!
Délután felkerestem a legközelebbi újságárust, és bevásároltam aznapi és aheti újságokból, illetve bekerül majd a csomagba az éppen olvasott havi nőcis újságom is. Amiket 18 évesen kézbe kap:
  • Blikk, címlapon Alekosszal. Hol lesz ő már akkor (egyébként már most hol van), vagy akár az egész újság?
  • Népszabadságot nem találtam, úgyhogy Magyar Nemzet került a kosárba - hátha történelem órán jól jön majd.
  • Nemzeti Sport
  • Bravo (heti tinimagazin), amihez véletlenül pont vízipisztolyt csomagoltak. Vajon 18 év múlva Fluor Tomi annyira lesz ismert, mint a Carpe Diem napjainkban?
  • Newsweek - hátha angolul tanul majd Alina, a nyelvvizsga előtt/után jól fog jönni egy kis eredeti szöveg.
  • Végül pedig a két nőcis magazin: Éva és Joy. Utóbbit nem önszántamból vettem, összecsomagolta a galád kiadó. Remélem, Alinának inkább az Éva nyeri el tetszését, és nem Joy-pipiként éli majd 18 éves mindennapjait.
A becsomagolt újságokat két hónap múlva, az első babanézés alkalmával kapja kézhez a csemete (illetve a kedves anyuka), SZIGORÚAN TITKOSÍTVA 2029-IG felirattal. Remélem, ha 18 évig nem lapozgatja senki az újságokat, ennyi idő múltán valamennyire használhatóan kerülnek elő a csomagból.

Nincsenek megjegyzések: